Het Verschil

Hoe maak ik het verschil?

Ik doe het soms onbewust maar ik ben meer dan een dj. En dat kan jullie helpen.


Na mijn studies specialiseerde ik me als evenementorganisator en was ik tien jaar actief in de evenementensector. Daarnaast heb ik ook een showbizzverleden. Bovendien was ik jaren lang animator. En ook een creatieve duizendpoot. Ik vertel er wel meer over tijdens ons kennismakingsgesprek. Maar al deze ervaringen helpen me om het verschil te maken met mijn collega's:1. Ik maak als dj tijd voor een grondige voorbereiding met een voorbereidend gesprek


Vooraf kom ik je trouwfeest bespreken. Niet enkel om te horen welke muziek je graag hoort maar vooral om het feest goed in te schatten en te kijken hoe we er samen een succes van kunnen maken.


Ik geef je tijdens het gesprek gratis en boeiende tips over:


openingsdansen en andere rituelen

indeling van de zaal van je trouwfeest

draaiboek van je trouwdag

opbouw van je huwelijkfeest

hoe je totaalbudget berekenen

sabam

decoratietips

geluidsbegrenzing

originele ideetjes

...

 

2. Je trouwfeest zal een belevenis zijn: ambiance staat altijd centraal

     (aangepast aan je publiek én met stijl)


Mijn sterkte is mijn brede repertoire. Je dj draait muziek voor alle leeftijden en alle genres.

Trouwfeestdj's hebben de uitdaging om zowel het trouwkoppel, hun familie, hun vrienden en alle aanwezigen een geslaagd feest te bezorgen. Niet evident. Dit vraagt voldoende ervaring en voorbereiding.


 3. Je trouwfeest zal persoonlijk zijn.


Ik pols naar jullie persoonlijke muziekkeuze en die van de andere anwezigen. De feest-dj past zich aan! Een volle dansvloer waar iedereen zich amuseert is uiteraard ons doel! Maar we willen verder gaan... hoe persoonlijker je trouwfeest, hoe beter.


4. Je huwelijksfeest verloopt professioneel:


Onze geluidsinstallatie gaat in tweevoud mee. Een technische panne betekent niet het einde van je huwelijksfeest. We verzorgen onze kledij. De discobar wordt netjes opgesteld, kabels subtiel 'verstopt'. 


We mixen alles professioneel aan elkaar en werken enkel met 100% legale muziek.


 

5. Je trouwdag is meer dan de dj alleen... daarom:


Ik sta in nauw contact met de zaaluitbater, cateraar of maitre d'hotel of coordinator: onze eigen event-ervaring helpt je feest op de juiste manier opbouwen naar een feestclimax!Veel gestelde vragen?

Praat u soms in de microfoon?


Ik durf inderdaad in de microfoon spreken. En dat is eigenlijk wel een troef! Ik kondig jullie aan en kan op een professionele en duidelijke manier het begin van je feest begeleiden. Sommige dj's mompelen wat. Of praten in't plat Aantwaarps... Dat kan dus beter. Maar daarna is het aan de muziek! En enkel en alleen de muziek! Tenzij er een wagen fout geparkeerd staat of het frietkraampje mag aangekondigd worden. Ik draai soms wel eens foute muziek maar ik ben geen foute dj... als je begrijpt wat ik bedoel :-)

Wat als u ziek valt?


Dat kan gebeuren. Maar het is nog nooit gebeurd. Ik heb me ooit één keertje laten vervangen. En dat plande ik 6 maanden vooraf. Ik ging papa worden in deze geplande week en nam het zekere voor het onzekere. In onze overeenkomst staat dat ik mezelf enkel laat vervangen bij overmacht: een ongeval of een instant zware ziekte. Maar u hebt steeds recht op een evenwaardige Dj. Ik heb meer dan voldoende collega's die zouden kunnen inspringen. Het is nog nooit gebeurd. Het is uitermate belangrijk dat de Dj die met jullie het feest voorbereidt, ook aanwezig is op jullie feest. Heel belangrijk!

Welke genres komen aan bod?


Alle genres kunnen aan bod komen. Tijdens het "opwarm-uurtje" vóór de openinsgdans pols ik al subtiel welke genres gesmaakt worden bij jullie feestpubliek. Tijdens het eerste uur(en) van het feest zal de muziek bijzonder breed zijn. Voor iedereen. Alle leeftijden. Alle genres. Tenzij jullie dit anders wensen. Jullie zijn baas over jullie trouwfeest. Hoewel het publiek vaak gemengd is. Ik heb de ervaring om dit aan te voelen. Ik spring van de actuele hits, naar dance, naar swing, naar disco, naar Stubru-muziek, naar Salsa, naar rock'n roll, naar foute ambiance, naar slows, naar de klassiekers, naar een polonaise, naar R&B, naar Tomorrowland repertoire, naar een wals, ... De keuze is onbeperkt. Elk trouwfeest is anders. We maken met elkaar afspraken hierover. En tijdens het feest heb ik de troeven in huis om heel flexibel in te spelen op jullie en jullie publiek.